Etiketten voor elk huishouden

Etiketten zijn voor elk huishouden nodig om foutloos te runnen. Denk daarbij aan etiketten voor ordnermappen met de administratie van de familie of juist zelfklevende posters voor de artistieke kinderen! In dit artikel nemen we je mee in de onbezongen held van elk Nederlands huishouden, het etiket. Etiketten bestellen kun je op allerlei plekken doen, maar google vooral naar een geschikte partij. Er zit namelijk nogal wat verschil in prijs en kwaliteit bij de verschillende aanbieders.

Antimicrobiële beschermfolie & etiketten

De eerste aanrader voor elk huishouden is een onverwachte. De aanrader is namelijk de antimicrobiële beschermfolie! Mocht je smetvrees hebben of bijvoorbeeld een (ver)zwak(t) gezinslid hebben, dan raden wij deze folie aan. Een zieke oma over de vloer is zo geen enkel probleem en de verkoudheidjes blijven ook zoveel mogelijk buiten. Deze folie is vervaardigd om op verschillende oppervlakken te worden geplaatst. Met name oppervlakken die regelmatig aangeraakt worden. Deze folie wordt veelal toegepast in situaties waar bacteriën geen voet aan de grond mogen krijgen, zoals in het ziekenhuis of in clean rooms

Zelfklevende posters en magnetische folie

Zelfklevende posters zijn ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De posters zijn zelfklevend, eenvoudig te verwijderen, maar kunnen helemaal vol gekleurd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld op de koelkast en dus bij creatieve kinderen. De kinderen kunnen dan met gerust hart op de koelkast een kunstwerk achterlaten en mocht je het werk beu zijn of een nieuw werk willen plaatsen, dan plak je er zo een nieuwe op.

Gekleurde etiketten

Met gekleurde etiketten kun je op een leuke en aantrekkelijke manier orde aanbrengen in de chaos. Normaal zijn deze gekleurde etiketten perfect voor het labelen van documenten, mappen en archiefdozen, maar ze zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor speelgoed, dozen, dozen met kleding voor de zomer- en wintergarderobe. Ook in te zetten als leerinstrument voor de kinderen. Bijvoorbeeld om er kleuren en vormen mee te ontdekken en te linken aan een bepaalde soort voorwerpen. 

Kerststickers

Het duurt nog even voor het werk Kerstmis is, maar met deze etiketten ben je helemaal voorbereid! Vaak zijn deze stickers op lange rollen te verkrijgen, waardoor je sowieso genoeg voorraad hebt. Samen met de kinderen kerstkaarten maken of het huis versieren met deze stickers is zo gepiept. Etiketten zijn niet langer alleen nog geschikt voor het ordenen van mappen en kisten, maar de toepassingen zijn met een beetje fantasie eindeloos. Niet voor niets dat kinderen op de basisschool met stickers werden beloond! Het blijft iets aantrekkelijks hebben.