Laat je telefoonhoesje overal in Nederland naartoe sturen

Tegenwoordig kunnen we ons leven niet meer voorstellen zonder telefoon. Waar we het eerst nog alleen gebruikte voor het bellen met mensen, kunnen we er nu mee navigeren tot aan betalen. Er zijn nu zoveel dingen die je ermee kan doen en dat moeten we ook goed kunnen beschermen door middel van een iphone 11 pro max hoesje, maar er zijn nog meer manieren om je telefoon optimaal te beschermen. 

Protectie

Een iphone 13 hoesjes kan je telefoon goed beschermen, maar door gebruik te maken van een screenprotector bescherm je je telefoon optimaal. Sommige beschermingen bieden ook nog een privacy laagje, zodat mensen niet stiekem met je berichtje mee kunnen kijken. Ook zijn er hoesjes met een koord aan, waardoor je je telefoon altijd bij de hand hebt en deze niet per ongeluk op de grond kan vallen. Ook is er de mogelijkheid om een persoonlijk hoesje om je telefoon te doen, zodat die helemaal naar jouw wensen vervuld kan worden. 

Verzekering

Een ongelukje zit in een klein hoekje en daarom is het verstandig om je telefoon te laten verzekeren. Wanneer je per ongeluk je telefoon laat vallen, kan deze door middel van de verzekering gemaakt worden of kan er een nieuwe telefoon naar je worden opgestuurd. Als je telefoon wordt gestolen, dan is het altijd handig om je IMEI nummer te bewaren. Het IMEI nummer bevindt zich meestal op de verpakkingsdoos van je telefoon. Wanneer je je IMEI nummer hebt als je telefoon wordt gestolen, dan kan de politie deze gebruiken om je telefoon op te sporen. Het IMEI nummer is namelijk een unieke code van jouw telefoon waardoor de politie je telefoon kan identificeren. 

Tips 

Na het nemen van een hoesje en eventueel een verzekering, zijn er ook een aantal tips die handig zijn om in acht te nemen. Wanneer je gebruik maakt van een screenprotector en hierop een kras is gekomen, is het verstandig om gelijk een nieuwe te kopen. Doordat er al een kras op zit, wordt deze niet meer beschermd. Ook moet je telefoon niet bij spullen stoppen, waar metalen voorwerpen, zoals sleutels in zitten. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je telefoon niet met het glas naar de tafel wordt geplaatst. Hierdoor kunnen er ook krassen of barsten op je telefoon komen.

 Door alle voorzorgsmaatregelen voor je telefoon te nemen, zorg je ervoor dat je jouw telefoon met een gerust hart overal mee naartoe kan nemen en deze goed beschermd is tegen krassen en barsten.