Houdt uw vers gekochte wijn van de markt vers met de wijnklimaatkast

Iedereen houdt van de markt, braderie of de jaarlijkse jaarmarkt. Het is een evenement vol met leuke en lekkere spullen en dingen die maar wat graag in uw tas mee naar huis gaan. De wijn is hier ook onderdeel van en mag natuurlijk niet verspild worden door het verkeerd bewaren hiervan. De wijnklimaatkast is hiervoor de juiste oplossing. Deze houdt uw wijn te alle tijde vers en fris. Of het nou in de woonkamer, keuken of elders in huis is, met de wijnklimaatkast blijft iedere wijn prima smaken op ieder moment van de dag. 

De perfecte wijn drinken

Een wijntje kopen vanaf de markt is één ding om te doen. De volgende uitdaging wordt het bewaren van deze wijn. Deze mag natuurlijk niet bedorven worden door de wijn verkeerd op te slaan in huis. Te warme of te koude wijn zal het rijpingsproces verstoren wat de smaak van de wijn negatief zal beïnvloeden. De reis van de markt naar huis zal de wijn nog wel gaan overleven tenzij dit dagen zal duren. Maar hierna, als de wijn eenmaal thuis aangekomen is, dient vertrouwd opgeslagen te worden. Doe dit met de wijnklimaatkast welke uw wijn op de perfecte temperatuur en luchtvochtigheid zal bewaren. Met de wijnklimaatkast voorziet u iedere wijn, zelfs meerder wijnsoorten dankzij de twee temperatuurzones in goede conditie. Bang voor het niet op tijd koud zetten voor de wijn is verleden tijd. 

De wijn in stijl van de markt naar de drinker

Een wijntje onlangs gekocht en deze met alle trots en glorie presenteren en proeven? Dat dient natuurlijk goed te gebeuren. Dit is mogelijk met de wijnklimaatkast welke een designer product is die voorzien is van horizontaal liggende uitschuifbare plateaus welke uw wijn de ideale opslaglocatie bieden en tevens stijl geven aan uw wijnervaring. Maak de wijnbeleving een eyecatcher voor uzelf en uw gasten en laat het onvergetelijke moment van die speciale fles een feest worden voor het oog en de smaakpapillen. 

Van de marktkraam naar uw ideale plek in huis

Wijn dient opgeslagen te worden op een geschikte locatie hiervoor. Dit kan in een wijnrek zijn, de koelkast of in de kast. Dit stelt de wijn bloot aan negatieve invloeden zoals de verwarming in huis, de zon, een warme oven of het hete fornuis. De wijnklimaatkast beschermt uw wijn tegen al deze beschadigende invloeden dankzij koeling met compressoren, uv-beschermende glazen deuren en een geïsoleerde rustige trillingvrije omgeving. Dit kan op iedere plek in huis dankzij zijn modulaire eenvoudige design welke als inbouw wijnkoelkast kan dienen in de keuken of ander interieur in de woning. Liever een losstaande wijnklimaatkast? Dat is ook een mogelijkheid! Naast de bank, in de woonkamer, dinerruimte of bar. 

De markt heeft nogal wat wijnsoorten in de aanbieding en om deze een fatsoenlijke plek te geven in uw huis heeft de wijnklimaatkast vele soorten en varianten beschikbaar. Van wijnkasten met ruimte voor 10 flessen tot maar liefst wijnkoelers met opslagcapaciteit voor 150 flessen. Geen markt is te groot of te klein voor de wijnklimaatkast!