3 redenen waarom deze geurblokjes niet mogen ontbreken in je huis

De geur in huis bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer. Ook niet zo vreemd, want je kunt je voorstellen, dat wanneer jij een prachtige inrichting hebt en de geur onaangenaam is dit allemaal teniet wordt gedaan. Om een frisse en toch natuurlijk geur in huis te krijgen, zijn er verschillende opties. Een erg bekende, dat is natuurlijk een luchtverfrisser. Wanneer je voor deze optie kiest, dan blijkt toch vaak, dat de geur ietwat chemisch ruikt. Ook geurkaarsen zijn ontzettend populair. Een nadeel wat dit met zich meebrengt, dat is dat je ze moet laten branden. Wanneer je de geurkaars vervolgens dooft, dan zal de geur ook binnen enkele minuten afnemen en zelfs verdwijnen. De manier voor een constante lekkere geur in je huis, dat zijn Amber geurblokjes. De blokjes gemaakt van amber zijn eenvoudig op iedere plek in je huis te plaatsen en zorgen voor een heerlijke geurafgifte de gehele dag door.

1. Frisse geur in huis

Het gebruik van een geurblokje in je huis zorgt ervoor dat jouw huis altijd lekker ruikt. Het grote voordeel aan deze geurblokjes, is dat ze dusdanig klein zijn, dat je ze praktisch overal in je huis kunt neerleggen. Let wel op, dat wanneer je ze op tafel legt je ze in een bakje doet. Doordat de amberblokjes zijn gemaakt van verschillende soorten oliën kunnen ze vlekken. Iets wat natuurlijk ontzettend zonde is op je tafel. De amber geurblokjes zijn circa 5 cm groot en zijn dus ideaal voor op de bijzettafel, het toilet of andere ruimte in je huis waar jij het altijd fris wilt laten ruiken. Deze heerlijke amber geur zorgt dus voor een constante verspreiding van een frisse rustgevende geur in iedere ruimte.

2. Decoratief

Niet alleen zorgen amberblokjes ervoor dat jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of andere ruimte heerlijk ruikt, maar zijn ze ook nog eens ontzettend decoratief. Vaak vinden we het een uitdaging om de juiste decoratie te vinden voor op onze bijzettafel op het toilet. Met een amberblokje op een leuk schaaltje of in een bakje, pak je direct zowel de geur aan, als de missende decoratie. Een amberblokje heeft van zichzelf al een relatief luxe uitstraling. Wanneer je dit combineert met een bijpassend houten schaaltje of glazen boxje, zorgt dit voor een prachtig effect.

3. Ze zorgen voor rust

Door de verschillende geuren die de geurblokjes kennen, is er altijd een geur die past bij de gemoedstoestand of situatie van desbetreffende kamer. Een slaapkamer staat voor rust, de perfecte plek voor een rustige oosterse geur. Wanneer je kiest voor een blokje in de woonkamer, dan kun je kiezen voor een frisse voorjaarsgeur. Ook voor de auto zijn deze blokjes de perfecte manier om die muffe lucht te verdrijven. Je kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe sterk je ze wilt hebben. Door het blokje in je dashboard te doen, is de geurafgifte een stuk minder. Houd jij van een flinke geur, dan kun je ze prima aan de binnenkant van de spiegel hangen in een luxe ogend organza zakje.