Voordat u het weet ligt de post op uw vloer

De post is meestal binnen 24 uur na verzending bij u op de deurmat en/of vloer. Tegenwoordig gaat dat allemaal redelijk snel. Maar is uw vloer nog naar wens? Of ziet u toch verbeteringen? Dan is het nu de kans om een nieuwe vloer uit te zoeken. Kies bijvoorbeeld voor een betonvloer of gietvloer. Beide vloeren hebben unieke elementen die in dit artikel worden opgesomd. Zo kiest u de beste vloer voor uw situatie en voordat u het weet ligt de post op uw nieuwe vloer. In dit artikel staan de gemakken van de verschillende vloeren opgesomd. Wat voor vloer gaat u kiezen?

Veel gemak met een betonvloer

Een betonvloer biedt in het dagelijks gebruik enorm veel gemak. Dat komt namelijk doordat de betonlook vloer volledig naadloos wordt gelegd en vlak is. Hierdoor is het heel eenvoudig om het oppervlak schoon te maken. Bovendien biedt een betonlook vloer het voordeel dat vuil en stof zich niet snel aan het oppervlak zal hechten, wat de schoonmaak uiteraard nog gemakkelijker maakt. De vloeren zijn slijtvast en bieden altijd meerdere voordelen. Deze vloeren zijn naadloos, snel te belasten, slijtvast, vloeistofdicht, veilig, stofvrij, gebruiksvriendelijk en in vele kleuren leverbaar. De levering van de vloer kan snel en door professionals gedaan worden. Op die manier bent u compleet zorgeloos.

De betonlook vloer wordt in principe op maat aangeleverd. Consumenten kunnen hun wensen aangeven en daar wordt altijd rekening mee gehouden bij het samenstellen van de vloer. Alleen al met betrekking tot de kleur is er veel mogelijk, zodat u wat dat betreft met een bepaalde sfeer die u voor ogen heeft vooraf al rekening kunt houden. Vrijwel alle gewenste kleurencombinaties zijn beschikbaar bij dit type vloer. Kijk bij het kiezen van de kleur naar de meubels en spullen in uw woning. Het is handig om dit zoveel mogelijk op elkaar te laten aansluiten.

Praktische keuze met een gietvloer

Een gietvloer is een vloer die met de hand op een ondervloer gegoten wordt en die hierna op ambachtelijke wijze (met de hand) aangebracht wordt. Hierdoor ontstaat er een prachtige naadloze vloer met veel praktische eigenschappen en een luxe uitstraling.

Gietvloeren hebben de volgende eigenschappen:

  • Duurzaam: een gietvloer blijft tientallen jaren mooi
  • Brandwerend: een gietvloer is een veilige en brandwerende vloer
  • Hygiënisch: een gietvloer is naadloos en vochtwerend
  • Onderhoudsvriendelijk: u hoeft nauwelijks onderhoud te verrichten aan de vloer
  • Comfortabel: een gietvloer is licht flexibel en erg comfortabel
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Een gietvloer bestaat uit verschillende lagen en elke gietvloer wordt afgewerkt met een coating of laklaag die de vloer een mooie afwerking geeft en die de vloer beschermt

Prijs van gietvloer afhankelijk van vele factoren

De gietvloeren prijs is afhankelijk van vele factoren. Bijvoorbeeld de maat, kleur en welke extra’s u wil hebben bij de vloer. Er zijn heel veel mogelijkheden bij dit type vloer. Samen met een professional kan u de vloer samenstellen en daarna wordt er een offerte opgemaakt.

Er zijn dus verschillende soorten vloeren met verschillende kenmerken. Genoeg keuze voor uw eigen interieur.