Vakantie in eigen land, waar wil jij naartoe?

Een overvolle agenda, iedereen wil iets van je. Op het werk is het drukker dan druk, thuis is er ook altijd wel iets wat gedaan moet worden. Wij kunnen ons best voorstellen dat de emmer soms overloopt. Tijd voor vakantie! 

Veel mensen willen graag op vakantie naar het buitenland maar, hier in Nederland zijn er ook talloze mooie plekjes om vakantie te vieren. In de verschillende provincies kun je vakantiehuisjes vinden. Ga je graag naar het bos of liever naar het strand? Ben jij op je plek in de duinen of bij de zee? Er zijn genoeg adressen beschikbaar en er is vast een mooie plek te vinden waar jij je helemaal thuis voelt en tot rust kunt komen. 

Van het noorden tot aan het zuiden vind je de mooiste vakantiehuisjes

Brabant is een veel bezochte plek voor mensen die lekker in eigen land op vakantie willen gaan. Vakantiehuis Brabant brengt je zeker weten die welverdiende vakantie. Ook Zeeland is een populaire plek om lekker vakantie te vieren in eigen land. Stiekem waan je je al een beetje in het buitenland, dichtbij huis maar toch ook ver weg van je dagelijkse leven. Een Zeeland huisje huren is de perfecte manier om even helemaal weg te zijn, in ons eigen land.

Ben je op zoek naar een bruisende plek om je vakantie door te brengen tussen de mensen? Dan is vakantiehuisje Groningen dé plek voor jou! Van bezienswaardigheden en musea tot winkels, cafeetjes en restaurants. Hier kun jij je hele dagen vermaken. Ook de bioscoop in Groningen is groot en zeker de moeite waard. Trek je comfortabele schoenen aan en loop of fiets de hele dag door Groningen. Er is genoeg te zien en te doen. Hier zul jij je niet snel vervelen!

Tips als je een vakantiehuisje boekt

Wanneer je op vakantie gaat naar een vakantiehuisje dan is er vaak al heel veel aanwezig in het huisje. Toch zijn er een aantal dingen die je zelf mee moet nemen waar je misschien niet meteen aan zou denken. Hieronder geven we een aantal tips én verklappen we een aantal dingen die voor ons onmisbaar zijn om mee te nemen om een gezellige sfeer te creëren. 

  • Handdoek en theedoek
  • Afwasmiddel/vaatwastabletten (soms is dit al aanwezig maar, mijn motto is beter mee verlegen dan om verlegen)
  • Handdoeken voor tijdens het douchen/zwemmen
  • Doucheproducten

Nu de sfeermakers:

  • Kaarsen, hoe gezellig als je s ’avonds samen in het vakantiehuisje zit 
  • Spelletje, die zorgen altijd voor gezellige momenten samen
  • Een (kleine) plaid, heerlijk voor over je benen s ‘avonds 

We hopen dat we je een beetje hebben kunnen inspireren met dit artikel. In Nederland zijn echt ontzettend veel adressen en locaties voor een heerlijke, ontspannen en gezellige vakantie. Geen gedoe meer met het moeten halen of juist net missen van een vliegtuig, inpakstress en het kwijtraken van en bij moeten betalen voor koffers. Je gooit al je koffers en andere spullen in de achterbak van je auto en rijdt weg. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een vakantie in het binnenland, wij begrijpen dit maar al te goed!