Welke opties heb je bij het kopen van een luiertas?

Sterk genoeg om alles vast te houden, duurzaam genoeg om morsen te weerstaan ​​en chic genoeg om na hun babyjaren te dragen: we hebben het dan natuurlijk over de luiertas. Ervaren ouders weten dat een luiertas je beste vriend is en het dragen van de juiste kan het verschil maken in je dagelijkse leven. Van moderne en minimalistische draagtassen tot plunjezakken die alles in de zon dragen, lees verder om meer te weten te komen over de vele verschillende soorten luiertassen en om je perfecte match te vinden.

Draagtas

Een luiertas in de vorm van een draagtas is een geweldige optie voor elke dag met voldoende ruimte voor alle benodigdheden en leuke items. Slinger het over je schouder of draag het met de hand en breng het gemakkelijk over naar je dagelijkse tas als hun babyjaren voorbij zijn. Een normale schoudertas dames kan dus ook gewoon als luiertas gebruikt worden! In een draagtas heb je namelijk ruimte voor alles wat je nodig hebt voor je baby. Dit is al helemaal het geval als je kiest voor een model met veel compartimenten, zo kun je de luiertas optimaal organiseren.

Reistas

We houden van een ruim bemeten plunjezak om in te pakken als je met de baby gaat reizen. Dit is een geweldige optie voor ouders die veel inpakken (voor het geval dat) met ook wat extra ruimte voor je persoonlijke spullen. Je kunt als je op vakantie gaat met je kind dus beter niet een normale luiertas meenemen maar juist een grote reistas. Hierin passen bijvoorbeeld ook de kinderen voor je baby, net als dat je zelf er nog wat items in kwijt kunt. Wellicht zit er zelfs een compartiment in speciaal voor je smartphone en telefoontasje zodat je het even op kunt bergen.

Rugzak

Een luiertas in de vorm van een rugzak is een geweldige handsfree optie met net genoeg ruimte om de dagelijkse benodigdheden van je baby op te bergen en ook een beetje extra ruimte voor die van jou. Meestal heeft deze stijl tal van binnen- en buitencompartimenten om alles georganiseerd te houden voor gemakkelijke toegang wanneer je onderweg bent. Er zijn trouwens ook luiertassen die je niet alleen als rugzak kunt dragen, maar ook nog als normale handtas of als crossbody tas. Dit zijn geschikte modellen voor de ouders die elk hun eigen voorkeur hebben als het gaat om het dragen van een luiertas.

Weekendtas

Een klassieke weekendtas is de perfecte luiertas voor een nachtje en houdt al je babybenodigdheden voor op reis georganiseerd en binnen handbereik totdat je je bestemming bereikt. Als extra bonus werken de meeste weekendtassen als handbagage voor vliegreizen. In een weekendtas is het mogelijk om veel items op te bergen, alle essentials voor je baby kun je hier dus zeker in kwijt. Deze benodigdheden kun je bovendien goed opbergen door de vele compartimenten in een weekender. Een ander pluspunt van zo’n luiertas is dat het op drie manieren gedragen kan worden: crossbody, rugzak en schoudertas.