De beste alternatieven van WhatsApp in 2022

Als je op zoek bent naar een alternatief voor WhatsApp, dan ben je hier aan het juiste adres. De berichten-app wordt al door veel gebruikers over de hele wereld gebruikt. Het heeft echter ook een paar valkuilen. Veel WhatsApp-gebruikers zijn op zoek naar een alternatief om naadloos met hun vrienden te communiceren. In dit bericht maken we je bekend met de beste WhatsApp-alternatieven die momenteel beschikbaar zijn zodat je bijvoorbeeld alsnog met een milf kunt communiceren maar dan op een ander platform dan WhatsApp. 

Kik Messenger

Kik wordt al door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt en is een zeer geavanceerde berichten-app die een end-to-end-codering biedt. Het heeft ook een functie voor het maken van groepsvideogesprekken, die onlangs ook door WhatsApp is geïntroduceerd. De gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functies maken het een van de beste WhatsApp-alternatieven voor Android en iOS. Wil je meer weten over Kik Messenger? Lees dan snel wat is Kik

Viber

De interface van Viber lijkt veel op die van WhatsApp. Het heeft toegang tot je contacten en laat je op een naadloze manier met je vrienden communiceren. Net als WhatsApp kun je ook je Viber-contacten bellen. Het heeft ook tal van extra functies, zoals instant video-berichten, waardoor het een geweldig alternatief is voor WhatsApp. Je kunt ook verschillende stickers toevoegen aan je gecodeerde chats, met een beetje geluk zelfs een sticker die uitlegt wat een lijdend voorwerp is. 

Skype

Dit is een van de oudste manieren om videogesprekken te voeren. Nadat het door Windows is overgenomen, heeft Skype een drastische wijziging aangebracht in de interface. Het is een uiterst betrouwbare manier om met je contacten te communiceren. Om een ​​bericht te ontvangen, moet je de respectieve Skype-id aan je lijst toevoegen. Je kunt ook je telefooncontacten importeren en onderweg video-/spraakoproepen plaatsen. Dit alles maakt Skype een van de beste WhatsApp-alternatieven. 

Google Allo

Als je een fan bent van Google-producten, moet je Allo zeker eens proberen. Het biedt niet alleen een snelle en gemakkelijke manier om met je vrienden te chatten, het biedt ook tal van extra functies. Naast de end-to-end encryptie-faciliteit, biedt het ook een ingebouwde AI-enabled Google Assistant. Het enige nadeel van dit alternatief voor WhatsApp is dat een functie geen back-up van zijn gegevens (of chats) kan maken. 

Line

Bel je vrienden zonder een cent te betalen met Line. Deze alternatieve WhatsApp-app biedt een snelle en betrouwbare manier om met je vrienden te communiceren. Het heeft toegang tot je telefooncontacten en stelt je in staat ook iemand met hun gebruikersnaam toe te voegen. Niet alleen om gratis video- en spraakoproepen te doen, Line kan ook worden gebruikt om sociaal aanwezig te zijn. Van aangepaste stickers tot desktopintegratie, het wordt geleverd met tal van extra functies. 

WeChat

WeChat was aanvankelijk een van de populairste apps in Azië. Vandaag de dag wordt het echter door miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruikt. Het heeft een eenvoudige interface en kan je telefooncontacten lezen, zodat je gemakkelijk met je vrienden kunt chatten. Deel mediabestanden draadloos en wees socialer met WeChat, een van de beste WhatsApp-alternatieven.